Mikä on Peukkupussi

Peukkupussi on hyväntekeväisyysmuoto, jolla kerätään varoja lasten ja nuorten urheiluharrastuksiin ja hyvinvointiin.

Peukkupussin toimintaperiaate on yksinkertainen: kaupan tavallisen muovipussin sijaan voit ostaa Peukkupussin, jonka myyntitulosta urheiluseurat saa tukea. Peukkupusseja on myynnissä Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaikissa myymälöissä.

Peukkupussi on kotimainen avainlipputuote ja se on valmistettu 70% kierrätysmuovista, joka voidaan palauttaa käytön jälkeen muovinkeräyspisteeseen.

– Peukkupussin konsepti on todella yksinkertainen eikä se aiheuta kaupalle ylimääräistä työtä. Peukkupussi tuottaa myös paljon iloa oikeassa kohderyhmässä eli lasten ja nuorten urheiluharrastuksissa. Yhteistyömme Peukkupussin kanssa on toiminut moitteettomasti ja voinkin lämpimästi suositella sitä kaikille, Jussi Järvinen Eepeestä kertoo.

– Meidän seuramme tukemisessa Peukkupussi on ollut todella hyvä tuote. Olemme saaneet Peukkupussin avulla kerättyä hienon summan rahaa juniorityöhön ja tällainen tukeminen on varsinkin koronan jälkeisessä maailmassa ollut aivan ensiarvoisen tärkeää, Kauhavan Helakiekon Jarno Passi sanoo.

Alta voit katsoa, miltä myynnissä oleva Peukkupussi näyttää.